Hogyan működik a Creative Commons license?
"There is no charge for a Creative Commons license. It does require that you credit the music.
Select the titles, copy and paste the resulting credits into your work!
$0"
Felszeretném használni az egyik zenét az alkalmazásomban, de azt írja, hogy "credit the music" ez mit jelent, illetve, hogyan működik a Creative Commons license? Köszönöm a választ.
"Attól függ. Ha használsz egy alkalmazást és megtetszik a zenéje, és szeretnéd kideríteni, mi az a zene, akkor a google playen a részletekben keresed először?"
Te most más szemszögből vizsgálod az adott szituációt, én mint Andoridos alkalmazás készítő Creative Commons license-nél köteles vagyok feltüntetni, hogy honnét származik az adott zene effect grafikai elem stb, erre írtam hogy elég az e ha feltüntetem a Google Plays-en a részletekben a szerkesztők nevét és a forrást ahonnét származik a "mű" természetesen ha más megosztóra töltöm fel akkor itt is feltüntetném a szerkesztőket, így szerintem korrekt.
Azt, hogy ki hol keresi először azt nem tudom, én pl egy alkalmazást futtatnék, ha megtetszene valamelyik zene, és úgy deríteném ki a szerzőt és a szám címét, de nem vagyunk egyformák. Maga a kérdés továbbra is az, hogy ha feltöltöm valahova ezt az alkalmazást akkor elég e feltüntetnem a részletekbe a szerzőket és a forrást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!