Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan működik a Creative...

Hogyan működik a Creative Commons license?

Figyelt kérdés

"There is no charge for a Creative Commons license. It does require that you credit the music.

Select the titles, copy and paste the resulting credits into your work!

$0"

Felszeretném használni az egyik zenét az alkalmazásomban, de azt írja, hogy "credit the music" ez mit jelent, illetve, hogyan működik a Creative Commons license? Köszönöm a választ.

2016. szept. 20. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szabadon felhasználhatod, mindaddig, amíg fel van tüntetve a forrás.
2016. szept. 20. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Credit the music, azaz az alkalmazás névjegyében vagy más látható helyen meg kell említened, hogy honnan származik a zene, ki az előadó és mi a cím. Ennyi.
2016. szept. 20. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval elég ha a google playen a részletekben feltüntetem a készítő nevét és elérhetőségét?
2016. szept. 20. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha használsz egy alkalmazást és megtetszik a zenéje, és szeretnéd kideríteni, mi az a zene, akkor a google playen a részletekben keresed először?
2016. szept. 21. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:

"Attól függ. Ha használsz egy alkalmazást és megtetszik a zenéje, és szeretnéd kideríteni, mi az a zene, akkor a google playen a részletekben keresed először?"

Te most más szemszögből vizsgálod az adott szituációt, én mint Andoridos alkalmazás készítő Creative Commons license-nél köteles vagyok feltüntetni, hogy honnét származik az adott zene effect grafikai elem stb, erre írtam hogy elég az e ha feltüntetem a Google Plays-en a részletekben a szerkesztők nevét és a forrást ahonnét származik a "mű" természetesen ha más megosztóra töltöm fel akkor itt is feltüntetném a szerkesztőket, így szerintem korrekt.

Azt, hogy ki hol keresi először azt nem tudom, én pl egy alkalmazást futtatnék, ha megtetszene valamelyik zene, és úgy deríteném ki a szerzőt és a szám címét, de nem vagyunk egyformák. Maga a kérdés továbbra is az, hogy ha feltöltöm valahova ezt az alkalmazást akkor elég e feltüntetnem a részletekbe a szerzőket és a forrást?

2016. szept. 21. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!