Creative Sound Blaster X-Fi surround 5.1 Pro vagy Asus Xonar U3? Vagy más külső hangkártya 20-30k kerethez?
Külső hangkártya kéne. Első sorban a fülesemhez, hogy külön eszközként használhassam, mint az alaplapi integráltra dugott 5.1-es hangfalat, de azt sem bánom, ha az 5.1-es hangfalhoz is ki tudom használni. Jó hangminőség a lényeg, 96Hz-es hangfájlokhoz. (Pusztán audiofil vagyok, nem foglalkozom audióval szakmai téren komolyabban.)
Jelenleg csak egy szerény Kingston HyperX Cloud-ot és egy Genius SW-HF5.1 6000-et kellene kiszolgálnia, de az előbbit majd cserélem egy jobbfajta Sennheiser vagy más fülhallgatóra, ami valóban stúdióminőséget megközelítő hatást adna.
Igazából a keret jelenleg 20k körül van, de ha megéri, rádobok még egy 10-est.
A válaszokat előre is köszi.
Hozzátenném, hogy első sorban zenehallgatásra használom. Szeretem az erős mélyeket, basszust.
Játékra is használom, de nem játék miatt ruháznék be egy 30k fölötti fülhallgatóba később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!