Ez a PC összeállítás mennyire jó így?
Azt szeretném tudni, hogy ez az összeállítás mennyire jó? (nem nagyon értek hozzá)
Szóval a lista a dolgokról:
-Intel Core i5-2500 3.3GHz processzor
-ASRock H61M-VGA4 alaplap
-Kingstone 8GB 1600MHz memória
-ASUS GT730 4GB DDR3 videókártya
-AKYGA AK-B1-550 550W táp
(persze a többi dolog megvan hozzá)
#2.Mert parasztvakítás,az a VGA még 1GB VRAM-t se használ ki,illetve használtan kapsz olyat ami keresztbe lenyeli.
A táp meg azért nem jó mert leégeti a gépet és dobhatod ki az egészet.Rossz kondik,rossz áramvezetés,olcsó anyaghasználat mindez minden féle védelem nélkül.Ami nem teljesíti az ATX szabványait az csak ajtótámasztónak jó.
Rendben. Amint írtam feljebb is nem nagyon értek hozzá, ezt az összeállítást hozzá értő ember csinálta. Igazából 50-50%-ban használnám játékra és böngészésre. (Játékok közül is az alacsonyabb gépigényű játékok mennének rajta mint Minecraft, Cities skylines, esetleg GTA 5)
Én választanék jobb videókártyát csak sajnos ennyi rá a keret. Esetleg ha tudsz mondani jobbat ugyanebben az árkategóriában ehhez az összeállításhoz megköszönném. (vga-ból és tápból is)
Köszönöm a segítséget
nem vagyok az a típus aki szereti a használt dolgokat, a táp nem drága újan sem úgyhogy az lesz, de a videókártyával kapcsolatban az oldal azt írja ki hogy jegelve. Ez gondolom mit jelent. Utánanéztem újnak is de nem nagyon forgalmazzák de még kutakodom kicsit. Sajnos ha nem lesz máshonnan akkor marad ez. Remélem amit feljebb felsoroltam játékok ahhoz legalább jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!