Milyen laptopra célszerű beruházni?
Sziasztok!
Nem vagyok egy műszaki guru, de lassan esedékes lenne új laptopot vennem, a bőség zavarában pedig nem igazán tudok dönteni.
Mindenképp laptopra lenne szükségem sajnos-nem sajnos, mert sokat utazok, költözök hosszabb-rövidebb időkre.
150-200 ezer Ft közötti összeget tudnék rá szánni. Sokat dolgozom, netezek, rengeteg dokumentumom van. Olyan programokat is futtatok, mint a Photoshop vagy After Effects. Viszont emellett játszani is szeretek. Nem arra vágyom, hogy ultra grafikával fussanak a legújabb címek, de egy szaggatásmentes, stabil közepesnek már tudnék örülni. A mostani laptop alacsony beállításokon még elviszi a dolgokat, de egy Witcher 3-mal pl. nem boldogul.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Munkara meg eleg lenne talan 200 vagy jatekra de a ketto egyutt arra keves
Kell egy i7 bele es 960m ssd merevlemez 8 gb ram
Én is ettől féltem, jelenleg viszont nem nagyon tudok többet laptopra szánni. :/
Ha mondjuk kivenném a Ps-t és Ae-t, maradna a munka, amihez net kell, meg sok Office + játékok, akkor már lehetne találni ilyen árkategóriában?
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!