Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows Vista vélemények?...

Windows Vista vélemények? 2017 áprilisában olyan sorsa lesz, mint az xp-nek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vista a mai napig egy remekül használható rendstzer. Nekem is fent van, pedig kocka vagyok, sokat játszok. Sajnos az elbaltázott indításnál megpecsételődött a sorsa, az sem szereti, aki soha nem használta. A Win 7-et sosem tudtam a szívembe zárni, egyszerűen nem tetszik valamiért. Az utána következőket meg hagyjuk is. A felhasználók zokszó nélkül befogadják a Win 10 ótvar kinézetét, ami a Win 95-ben még menő volt. Sajnos én is pénzt adtam érte, és használnom is kell, mert 1-2 játék már nem indul Vista alatt. The Evil Within pl. De a Vista még mindig egy bivaly rendszer, csak hozzáértő kezek kellenek. Sajnos rengeteg win használó hajlamos azt hinni magáról, hogy jó pc-s, holott lókakit nem tudnak, a 7-8-8.1-10-et egy vak lamantín is pöpecül kezelgetné. Annyi hülye kommentet kaptál... hogyne lenne rá böngésző? Az ie nem minősül annak, azon kívül Opera, Firefox, Chrome, és sok más vígan fut alatta. nVidia driver is majdnem a legújabb jelenleg, nyomik...
2016. okt. 9. 11:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Én most válttottam le a Vistárol 10-re, mert vettem egy Lumia 550-t és a miracrast miatt ami nekem tök jellegtelen,ezért meggondolom hogy váltsak vistára... igazábol ezen a 9 éves gépen 1000x jobban futott mint most a 10.. szerintem holnap nekiállok
2016. okt. 9. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:

az egyébként hétszentség,hogy én még jó hosszú ideig meg nem moccanok Win7-ről.

Z170-es konfighoz is inkább belekínlódtam az xHCI drivereket,minthogy Win10-re váltsak.Windows update úgyis az egyik első dolog amit kikapcsolok,szóval nem igazán zavar,ha már nem támogatott.

Vistát szerettem énis,de a 7 jobban bejön.

2016. nov. 5. 09:06
 14/18 A kérdező kommentje:

Az én configom:

Operációs rendszer neve Microsoft® Windows Vista™ Ultimate

Verziószám 6.0.6002 Service Pack 2 build 6002

Operációs rendszer további leírása Nem érhető el

Operációs rendszer gyártója Microsoft Corporation

Rendszer neve ADMIN-PC

Rendszer gyártója Gigabyte Technology Co., Ltd.

Rendszer modellje M61PME-S2P

Rendszer típusa X86-based PC

Processzor AMD Athlon(tm) 7750 Dual-Core Processor, 2700 Mhz, 2 mag, 2 logikai processzor

BIOS-verzió/-dátum Award Software International, Inc. F2, 2008.12.30.

SMBIOS verziója 2.4

Windows könyvtár C:\Windows

Rendszerkönyvtár C:\Windows\system32

Rendszerindító eszköz \Device\HarddiskVolume1

Területi beállítások Magyarország

Hardverabsztrakciós réteg verziószám = "6.0.6002.18005"

Felhasználónév Admin-PC\Admin

Időzóna Közép-európai téli idő

Telepített fizikai memória (RAM) 4,00 GB

Teljes fizikai memória 3,75 GB

Szabad fizikai memória 1,35 GB

Teljes virtuális memória 3,75 GB

Szabad virtuális memória 2,80 GB

Lapozófájl mérete 2,04 GB

Lapozófájl C:\pagefile.sys

2016. nov. 6. 16:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Visszaváltottam Vistára, mert a 10-től féltem, hogy elfüstöl valami.. Nagyon forró volt a gép, néha füstölt is az op.rend kiirta néhányszor hogy processzor tulmelegedett (70°C)felé melegedett. szerintem jól tettem hogy visszaváltottam szerintetek?
2016. nov. 23. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A döntés egyszerű... amelyik rendszer alatt jobban érzed magad, kényelmesebb. Mindenki maga tudja, hogy mit szeret használni. :)
2016. nov. 24. 12:33
 17/18 A kérdező kommentje:
A támogatás vége után is biztonságos lesz a haaználata?
2017. febr. 6. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Esetleg majd próbálj ki egy linuxot!
2017. febr. 6. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!