Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hatlábú Farkast mennyire...

Hatlábú Farkast mennyire lehet komolyan venni informatikai kérdésekben?

Figyelt kérdés
Youtube-on van fent.
2016. szept. 17. 09:21
1 2
 11/14 anonim válasza:

6-rész

Háromlábú Kutya, Kedves Öreg Barátom,

-------------------------------------

Mindezt azért írtam le, hogy tudd, vagyunk páran akik értjük, hogyan lettél "sértödött Próféta",

mert kívánod és igényled a figyelmet, és az egész életedben jogos, DE MEG NEM kapott szeretetet.

Az ehhez való jogodat elismerjük és készen állunk arra, hogy ismét IGAZ, Jó barataid legyünk, minden trükközés, nagy duma és "prófétai kinyilatkoztatás" nélkül.

Légy az akivel tisztesség és becsület barátságban lenni!

Csak egy (képzeletbeli), esemény:

A Háromlábú Kutya, az én képzeletbeli, kedves, öreg barátom gyermekkorában sohasem aludhatott az APU és az anyu között, hogy érezze a szeretetüket, hogy érezze a testük melegét! EZT nem lehet megbocsájtani!

EZ SZÉGYEN!!!

Remélem kedves, öreg barátom, hogy Te ezt a végzetes hibát nem követted el, és kimutatod a szeretetedet a gyermeked felé.

Azt mondom, kedves öreg barátom, hogy...

- húzd ki magad...VÉGRE!

- tegyél rendet a fejedben,

- tegyél rendet a környezetedben,

- utasíts el a gyülöletet mert nem fogod tudni megállítani,

- tovább fog terjedni a gyermeked által, és ezt TUDJA, aki terjeszti!!!

- és ezt MEG KELL állítanod mert tönkreteszi a gyermeked életét IS!

- ...szóval LÉGY FÉRFI, akit a benne lévö tartás és tisztesség miatt lehet tisztelni, szeretni és nem a korláttalan, csapongó fantáziája miatt!!

Nos, tudni vélem, hogy az egész gyermek-, és fiatal korodat a TULÉLNI-vágya vezérelte és hajtotta.

Kérlek, hogy ismerd fel, az ÉLETET NEM LEHET túlélni, többek között ezért is olyan fontos, hogy mit-, és hogyan teszünk életünk során.

A saját életem során azt véltem felfedezni, hogy "menet közben" javítani nem sok lehetöségünk van, rontani annál több. Szóval...én próbálok kevesebb hibát véteni...na és Te, kedves, öreg barátom, milyen "irányba" haladsz?

Pár szó mégegyszer a "hamvába holt" kivándorlási gondolatodról. Emlékszel? "...én már angolnyelvü sorozatokat nézegetek..." Ez már akkor is csak egy vicc-kategória volt...és most komolyan...

Valószínüleg már felismerted, hogy közös hazánkban a "munkaalapú társadalom" valójában a végletekig való kihasználáson alapul. A jól végzett, minöségi munka elismerése, megbecsülése ÉS jól megfizetése csak egy álom, ebböl "kitörni" nem tudsz. Vagy beletörödsz, vagy változtatsz!

Ha változtatni kívánsz, tedd ezt:

1 - hozz döntést a családoddal egyetértésben...MENNI...!

2 - válasszatok ki egy szerintetek megfelelö, új hazát,

3 - "menj" végig azon az "úton" amit a leendö hazád elöír, megkíván. Ez alatt afféle "papírmunkáról" beszélek.

4 - Törekedj arra, hogy legyen egy nyelvvizsgád!

5 - NE BESZÉLJ SENKINEK SEM ERRÖL A TERVETEKRÖl!

6 - Amikor megkapjátok a bevándorló vízumot, tegyétek az abban foglaltakat.

7 - LEGYEN legalább 3-4 hónapnyi tartalékotok elindítani az új életet!

Gondold végig, hogy lehet-e, vannak-e Rád még mindig barátsággal, (Ne adj' Istem) Rád még mindig szeretettel gondolók, és akiket méltatlanul kizártál az életedböl? Engedd vissza öket, mert tudják (én is tudom!), hogy alapvetöen jó ember vagy...és nekem is hiányzol, kedves, öreg barátom!

Elismerem, hogy a szeretet es figyelem iránti vágyad jogos, de Te is, kedves, öreg barátom, ismerd fel, hogy...

...a SZERETET pedig az otthonodban van!!! Csak hidd el, ha mondom!

...ahol nem a fantáziadús és bohockodó személyiséged okán szeretnek, hanem AZÉRT, mert Te egy alapvetöen jó ember vagy, és ezt pl. én is tudom!

A családod IGÉNYLI a FIGYELMEDET, a családod IGÉNYLI a SZERETETED, add meg nekik és boldoggá tesznek!

...és végül, álljon itt egy egyszerü válasz az eredeti kérdesre:

"Hatlábú Farkast mennyire lehet komolyan venni informatikai kérdésekben?

------------------------------------------------------------------

- Nem tanulta az informatika egyetlen "ágát" sem,

- Nem dolgozott ebben a szakmában,

- Nem ért hozzá,

- Amatörként mondatonként szedett össze "okosságokat", "háló-partikon" sajátította el azt a "nagyzoló" stílust amit a Youtube-on is mutatott...tehát a válasz:

NEM SZABAD KOMOLYAN VENNI a SZEREPLÉSEIT a Youtube-oldalon!

- Marad az "aki", egy hobbista, aki többnek mutatja magát, mint aki, mint ami...hát ez a legföbb hiba!

Napokkal-hetekkel ezelött próbáltam megtalálni korábbi Linux-videóit a Youtube-csatornáján, de bizony nem találtam egyet sem. Lehet, hogy felismerte(végre), hogy vállalhatatlanok? Ha ez így van, ha késön is, de helyes döntés volt.

Ui.:

Megpróbáltam kapcsolatot létesíteni Veled, kedves öreg barátom, de az általam ismert email cimek egyikéröl sem kaptam választ.

Azután úgy gondoltam, hogy talán a Youtube-oldalon veszem fel a kapcsolatot, de számomra ez túl bonyolultnak bizonyult és csak remélni tudom, hogy itt, ezen a barátságos Fórumon akad valaki, akinek nem lesz gond kapcsolatot létesíteni Veled. Örömömre szolgálna!

Ennek reményében búcsúzom!

----------------------------------------------------------

Itt egy ujabb "belejavitas"

A feleseged magasan kepzett, inteligens, nemzetkozi hiru cegnel megbecsult, elimert, jol fizetett munkaero.

Magad, 8 altalanos, 1 tanfolyam, fantazialo, fontoskodo szemelyiseg.

Azt mondom, becsuld meg magad es SZERESD OT es a gyermeket NEKED IS szulte!!!

2021. júl. 30. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Pár,főleg Linux témával foglalkozó videóját megnéztem (az érdekelt volna).

Nem vagyok Linux guru,de ezt a szintet inkább hagyjuk,mert annyira gyöszös még számomra is.

Szerintem a tudása amit előad kiterjed a kb. Internetes tutorialokból összekukázott valamire.

A videókban teljesen tettenérhető a nemtudást álcázó arcoskodás miértje.

A mai szemmel nézve szinte használhatatlan szarok (PC-k) ajándékozását tényleg nem értem...

Lehet valami pszichés zűr áll a háttérben....

2022. jan. 15. 15:06
 13/14 anonim válasza:

2022.07.07

------------

Nos...tisztelt Fórum-társak, történt valami, amiröl nem mondhatom el, hogy haladás, de mindenesetre tanulságos lehet.

Mi is történt?

A saját "kútfejemben" megpróbáltam elképzelni, hogyan találhatok lehetöséget kapcsolatra, úgy értem, legalább egy email kapcsolatot gondoltam elérni levelezésünk "tárgyával". Összegyüjtöttem a legnépszerübb email-címeket és véletlenszerüen elküldtem ezeket, azonos tartalommal. "...és lássatok csodát emberek..." az egyik címröl jött válasz.

Tudatom, hogy abban a reményben írtam, hogy (talán) kialakulhat egy barátságos csevegés...meglátjuk mi történt...?

Mi volt az üzenet?

------------------------------------------------------

Cím: Visszapillantás az idöben

Üzenet: Tessék ezt a levelezést végigolvasni, nagyon is tanulságos!

...és itt volt a Gyakorikérdések-fórum idevonatkozó címe...

Üdv!

Mi volt a válasz?

-------------------------------------------------------

Re: Visszapillantás az idöben

Üzenet:

"köszi a levelet, amit küldtél, bár a linken egy komolytalan weblap

komolytalan emberei irogatnak összevissza :)"

Kérem, NE tessék keresni semmi szokásos, udvarias levélrészt, pl. megszólítás, üdvözlet, stb...mert ez megalázó számára, hogy "halandó" emberrel Ö szóbaálljon.

Engem sem kell sajnálni, bizony válaszoltam:

Cím:

Re: Visszapillantás az idöben

Üzenet:

Uram,

- Fogja vissza magát, mert elutasítom a "letegezést"!...megértette? Ameddig egy Hölgy nem ad engedélyt a tegezésre, addig tegye azt amit egész élete során mindig is elutasított, azt úgy hívják: a másik ember TISZTELETE!

A válasza stílusa, konkrétumok nélkül pökhendi tagadása ELFOGATHATATLAN!

Ilyen stílusú levelet Hölgyeknek írni, az bizony sértés...amit nem fogadok, és elutasítok mert úgy viselkedik, mintha Isten után a második lenne a Világon...és ez komoly? A nagyképüség minden szavában ott van, azt mondom, adja ezt fel!

- "... komolytalan weblap..." - szó-mi-szó, afféle "vegyes-felvágott" az olvasható témák egy része, de itt-ott komolyabb gondolatok is elökerülnek.

Ilyen pl. az Ön szégyentelen, vállalhatatlan Youtube "szereplése" is.

A legföbb állítás az volt, hogy Ön lekezelö, fontoskodó, a Linux-hoz és az informatikához valójában nem értö, ezt a szakmát nem tanult, okoskodó, elfogathatatlan Youtube-"szereplö". A válasza stílusa is ezt bizonyítja! Nem véletlenül rúgták ki pl. a Linux-társaságból is. Ezen állítás valóság-tartalma mellett pedig kitartok!

- "...komolytalan emberei irogatnak összevissza :)"

Kérem szépen, tessék talán KONKRÉT mondatot-állítást idézni, akár fejezetenként is, ami Ön szerint NEM a valóságot állítja a "komolytalan emberei irogatnak összevissza"-levélben....és jönni fog a bizonyítás!

Az, hogy nem képes, és nem is akar, szembenézni a viszonylag hosszú, az Ön életét többnyire barátságosan elemzö levelezés állításaival, ...nos....ehhez nem kell több magyarázat. Kérdezem, miért nem akar "felfrissíteni" kapcsolatot azokkal, akik még ma is készek az Ön barátai lenni? Fél, hogy kiderülne, mennyire "félresiklott" a személyisége, stílusa?

Mondja Uram, miért nem olyan témát választ a Youtube-szerepléséhez amit tanult, amihez ért?

"aláírás"

--------------------------------------------------------------------------

...nem meglepö, de válasz nem jött...

Pár nap múlva küldtem egy újabb levelet:

Cím: Aki keres az talál

Üzenet:

Nos...Uram, kerestünk, találtunk:

1)

Szentendre városában találtunk egy hivatásos fotográfust, ismertebb nevén "......-t" aki megörökítette az Ön (valószínüleg) egyik elsö, "rejtett" fotóját. Több kép is készült a szentendrei Duna-parton kicsit más-más beállításokkal.

Természetesen szándékosan küldök kicsinyített képet, mert a nagyot (még) nem érdemli.

2)

Sikerült megtalálni a féltestvére származásának(születésének) és édesapja adatainak "lelöhelyét"

Már lehet tudni, PONTOSAN hol találhatóak ezek az adatok, beleértve a személyes adatait és a fényképét is.

Egyenlöre csak egy adatot írok, az Ö édesapja neve is AZONOS az Ön féltestvére keresztnevével.

Ugye nem meglepö információ?

Ha hosszú évek után elöször hajlandó normális emberként és nem sértödött "nyikhajként" viselkedni, akkor tovább tudunk lépni.

3)

Ha azt gondolja, hogy mert Önnek semmi (és senki) sem elég jó és csak kritizálni tud, ettöl még nem lesz igaza, a cáfolatokhoz TÉNYEK KELLENEK és leírok egy Ön számáre (valószínüleg) egy sértö kifejezést, BÖLCSESSÉG is kellene! TÉNYEK + BÖLCSESSÉG ...nos... ezek pedig Önnek nincsenek.

És ez akkor is igaz, ha egy újabb trükköt vezetett be, másokkal létrehozott filmecskéket mutat be, evvel azt a látszatot kelti, hogy Önnek IS az a véleménye, így kritizál mindent és mindenkit.

4)

Beszéljünk komolyan a "renccerröl":

Ha, és amennyiben TÉNYLEG elfogadhatatlan a magyarországi élet, miért nem keres egy új, élhetöbb hazát?

Ez ma már nem igazán bonyolult eljárás.

Mondja csak, hát nem mindenki célja az, hogy békében, elismerten, biztonságban és jól megfizetve éljünk?

Csak nem azt akarja mondani, hogy ez az Ön valódi személyisége, hogy MINDENT és MINDENKIT csak "fikázni' tud?

Ez nem ad békét sem az Ön lelkében, sem pedig az Ön környezetében...pedig milyen fontos ez!!!

Gondolkodjon el ezen...kérem...

"aláírás"

Természetesen erre sem jött válasz...

Azt mondom, én feladom, a személyisége láthatóan VÉGLEGESEN megváltozott, egészséges, barátságos, EMBERI kapcsolatra alkalmatlannak találom, nem eröltetem. Ennyi volt...majd' 45 évesen csodát tenni szerintem már nem lehet. Szerintem is "klinikai" eset, nagyon sajnálom!

Minden levelezötársamat üdvözlöm, búcsúzom!

2022. júl. 8. 04:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Elnézve a döglődő csatornáját szerintem egy olyan személyt,aki próbál edukálni,miközben ő maga szorul legjobban edukációra,semennyire nem lehet komolyan venni.

Meg azok az ipari hulladék PC-k,amivel próbál(t) figyelmet szerezni magának szintén gáz.

Inkább osztogatna telefont...

2023. ápr. 14. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!