Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kellenne újítanom a gépemben?

Mit kellenne újítanom a gépemben?

Figyelt kérdés

Kb. 5 éve kaptam a jelenlegi számítógépem azóta is kifogástalanul működik,de észrevettem hogy az utóbbi 2-2,5 évben megjelent játékok már nagyon gyatrán futnak rajta,az újakat pedig nem is merem megpróbálni...

A kérdesem az lenne hogy mit kellenne újítani benne hogy még legalább 3 évig ne legyen gondom a játékokkal?

Gépem adatai: [link]

2016. szept. 17. 01:03
 1/6 anonim ***** válasza:

A videokártya az elsődleges, cseréld legalább 470-re. (Hacsak nincs 1080p-nél kisebb monitorod, akkor elég lehet gyengébb is.) Ezzel már több újabb játék is perfektül fog futni, ami megelégszik 2 maggal is, pl. Dark Souls 3 és hasonlók.

Utána ha egyszer a procit is kicseréled egy jobb i5-re (lehetőleg újabb generációsra), akkor már minden futni fog jól, ha nem is ultrán 4k-ban. Ahhoz már tényleg olyan hardver kell, hogy az árából egy házat meg két autót is vehetsz.

2016. szept. 17. 01:29
 2/6 szántóvető ***** válasza:
sajnos elavult a géped,a legjobb ha eladod egyben.egyébként alaplapot ramot és procit is cserélni kell tehát válts skylakere.kérdés hogy a vr érdekelni fog-e:ha igen akkor i7 6700 proci 16 gb ddr4 rammal és gtx 1070-el.ha nem érdekel akkor az rx 470 jó ötlet és i5 6400+8 vagy 12gb ram.a tápodról nem írtál semmit,nem kizárt hogy az is cserés lesz.
2016. szept. 17. 02:02
 3/6 KecskeShajt újra! ***** válasza:
gyakorlatilag mindent: Új videokártya, +4-8GB RAM, esetleg új processzor is.
2016. szept. 17. 02:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindent!Szerintem add el a géped és vegyél jobbat.De ha nem akarsz akkor ideókártyát kellene cserélned.Bár ez attól függ mennyi pénzed van rá.Egy GTX 1060-al,egy jó I5-ös procival +2*8GB RAM.Bár ez már nem kis pénz...

De ha van rá pénzed, egy ilyen configgal nyomhatnád high-on az új játékokat

2016. szept. 17. 07:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sajnos annyi pénzem nincs hogy újat össze rakjak,szóval valami erősítést fogok megoldani,még annyi hogy nem vagyok nagy PC mester,kb 100.000 forintot tudok rászánni,mit ajánlatok ezen az áron belül? :)
2016. szept. 17. 18:29
 6/6 szántóvető ***** válasza:

i3 6100: 34e

8gb ddr4 ram: 10e

asus h110m-k: 17e

GIGABYTE RX460 WindForce2 OC 4GB DDR5: 43e

2016. szept. 17. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!