Mit kellenne újítanom a gépemben?
Kb. 5 éve kaptam a jelenlegi számítógépem azóta is kifogástalanul működik,de észrevettem hogy az utóbbi 2-2,5 évben megjelent játékok már nagyon gyatrán futnak rajta,az újakat pedig nem is merem megpróbálni...
A kérdesem az lenne hogy mit kellenne újítani benne hogy még legalább 3 évig ne legyen gondom a játékokkal?
Gépem adatai: [link]
A videokártya az elsődleges, cseréld legalább 470-re. (Hacsak nincs 1080p-nél kisebb monitorod, akkor elég lehet gyengébb is.) Ezzel már több újabb játék is perfektül fog futni, ami megelégszik 2 maggal is, pl. Dark Souls 3 és hasonlók.
Utána ha egyszer a procit is kicseréled egy jobb i5-re (lehetőleg újabb generációsra), akkor már minden futni fog jól, ha nem is ultrán 4k-ban. Ahhoz már tényleg olyan hardver kell, hogy az árából egy házat meg két autót is vehetsz.
Mindent!Szerintem add el a géped és vegyél jobbat.De ha nem akarsz akkor ideókártyát kellene cserélned.Bár ez attól függ mennyi pénzed van rá.Egy GTX 1060-al,egy jó I5-ös procival +2*8GB RAM.Bár ez már nem kis pénz...
De ha van rá pénzed, egy ilyen configgal nyomhatnád high-on az új játékokat
i3 6100: 34e
8gb ddr4 ram: 10e
asus h110m-k: 17e
GIGABYTE RX460 WindForce2 OC 4GB DDR5: 43e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!