Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit kell újítanom a gépemen?

Kribeg kérdése:

Mennyit kell újítanom a gépemen?

Figyelt kérdés

Van nekem:

AMD Radeon HD 6800 Series

AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor

8GB Ram

A kérdésem az lenne hogy mit és milyenre cseréljek ki ahhoz hogy ultrán el tudjam futtatni az Assassin's creed Unity nevű pc játékot? Kb mennyibe kerülne nekem ez az a fejlesztés?

2016. márc. 27. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

i5 4460 és GTX 970/R9 390 legalább kell hozzá, meg alaplap, és ha R9-es kártya lesz akkor egy minőségi 450W-550W közötti táp, XFX TS vagy Pro 450 Thermaltake Hamburg 530, FSP Raider 550.

Meg az alá az i5 alá ugye másik lap kell.

Ha emlékezetem nem csal akkor ez legolcsóbban is ~195 darab szép pisztolyorrú Mátyásba kerülne.

2016. márc. 27. 19:25
 2/2 Trevor. ***** válasza:

Ha a lehető legolcsóbban akarsz kijönni:

újonnan:

-legolcsóbb H81 alaplap

-i5-4460

-minimum R9 380 4GB (persze maxos élsimítás nem lesz meg ezzel a kártyával)

-a ram valószínűleg DDR3, de AM3-nál nem tudom, volt-e DDR2-es alaplap

használtan, szintén a lehető legolcsóbban:

-legolcsóbb H61 alaplap

-minimum i5-2400

-R9 380 4GB (élsimítás szintén nem maximum)

Illetve azt sem írtad, hogy milyen felbontáson játszol, ez is sokat számít. Természetesen ha teheted, inkább vegyél jobb alaplapot, erősebb processzort és erősebb kártyát.

2016. márc. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!