Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudtok egy olyan programot...

Nem tudtok egy olyan programot amiben kilehet cserélni a fejeket? Pld Ha fognak egy animét vagy egy rendes videot és beteszik más fejét és lehetöleg magyar legyen

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 16:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hallod az a programban nem lehet kicserélni a fejeket csak valami introkat meg játékokat ezeket írta youtubén s igen megnéztem néhánx tutoriált hogy megtudjam milyen gép és hogy hol töltsem le mert ilyen nem volt
2016. szept. 20. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez most kérdés, vagy kijelentés, vagy mi ?
2016. szept. 20. 18:46
 13/20 tabaki ***** válasza:
2016. szept. 20. 20:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Király ezt is Blenderel csinálták és letöltö link van?
2016. szept. 20. 22:05
 15/20 A kérdező kommentje:
ja igen Blender és letöltö link?
2016. szept. 20. 23:29
 16/20 tabaki ***** válasza:

Ööö... milyen letöltő link? A Blenderé itt van:

[link]

A linkelt videókban már erőteljesen alkalmaztam a kompozitálást (zöld háttér lecserélése saját felvételre, az egészre rátett 3D-animáció), ez nem igazán kezdő tananyag. Egy sokkal egyszerűbb (és kevesebbet tudó) megoldást ismertetek itt:

[link]

A rajzolt figura mozgatása sem túl bonyolult, ha ismered az animáció és az UV-textúrázás alapjait. Az elsőhöz ennek a kérdésnek a második hozzászólásában linkeltem egy tutorialt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..

(A vele kapcsolatos bonyodalmakat is érdemes elolvasnod, ezért raktam be az egész kérdést.)

A másodikra sebtében ezt találtam magyarul:

[link]

Ha ezeket már meg tudod csinálni, én is el tudom mesélni a teendőket.

A Blender általánosságban vett használatára itt találsz egy kétrészes jó leírást:

[link]

2016. szept. 20. 23:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Valaki csinálhatna már végre egy rendes tutorial sorozatot a Blenderről ! Mert az szép és jó látni hogy miket lehet csinálni vele, de a hogyan az eléggé elsikkad. Tudom van fent a YT.-on néhány próbálkozás, de azok tele vannak olyanokkal, hogy: Ez nem tudom mi, meg az a kis bigyó izé" Na ebből aztán meg lehet tanulni. :)
2016. szept. 21. 06:43
 18/20 tabaki ***** válasza:

@#17:

Ne hidd, hogy nincsenek ilyen szándékaim, mert van egy olyan érzésem, hogy így csak valami „na ezt csináld utánam, öcskös” jellege van a belökött linkjeimnek. Ha nem is kísérleteznék mindjárt egy módszeres sorozattal, de legalább a fölrakott próbáim egy részét szívesen bemutatnám. Egy ideje küzdök a képernyőfelvétellel meg a műfaj követelményeinek a kiismerésével, de hát ehhez is tehetség és tapasztalat kell, egyelőre nem megy. A videó valahogy nekem még nem áll kézre, mindig a szöveges leírásnál kötök ki inkább, úgy meg nem könnyű elmesélni az elsősorban a képernyőn zajló összetett szerkesztéseket. Remélem, idővel növekszik a vágási gyakorlatom, csökken a mikrofonlázam, és legalább némelyik szösszenetemet magyarázattal is köríteni tudom.

2016. szept. 21. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen !! :)
2016. szept. 21. 12:08
 20/20 tabaki ***** válasza:

Ehm, köhm... egyelőre megint egy próba, amit viszont biztosan nem fogok elmagyarázni, de némileg a témába vág:

[link]

2016. szept. 23. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!