Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudtok egy olyan programot...

Nem tudtok egy olyan programot amiben kilehet cserélni a fejeket? Pld Ha fognak egy animét vagy egy rendes videot és beteszik más fejét és lehetöleg magyar legyen

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 16:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen, de amit itt te egy mondatban vázoltál, az néhány órát jelent abban a bizonyos szerkesztőben. Tudod ez nem egy "megnyomom a gombot és a program megcsinálja" dolog.
2016. szept. 16. 16:14
 2/20 A kérdező kommentje:
persze hogy tudom én is ilyenekkel foglalkoztam egy hó pár ideje :) kösz hogy azonnali választ adtál ha lehetne küldenél egy ilyen videót amiben bemutasák és egy letöltési linket
2016. szept. 16. 16:24
 3/20 anonim ***** válasza:

A magyart azt felejtsd el. :-)

A többire meg sok videó szerkesztő képes, bár elég macerás tud lenni.

Némelyik tudja követni a fej mozgást, de ha jó minőséget szeretnél nem csak egy rámaszkolt JPG -t akkor oda kemény 3D is kellhet az emberke fejéről :-)

2016. szept. 16. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha elárulom a program nevét, akkor te rohansz az ncore-ra, letöltöd, telepíted.

Megnézel pár tucat tutorialt, hogy hogyan is kell.

Még teszel néhány kósza kísérletet esetleg itt, aztán úgy is feladod.

hidd el. ha egy kicsit is az a célod hogy jól nézzen ki az egész, az nagyon összetett, és komplex feladat.

Mivel itt, e helyen kérdezősködsz a témával kapcsolatosan, ebből az látszik hogy nem lehet nagy penge még a videószerkesztésben.

Ezzen nincs is gond, de szerintem ezt nem itt kell megtanulnod.

Ez egy szakma, amit meg kell tanulni. De nem itt, és nem így.

2016. szept. 16. 16:55
 5/20 A kérdező kommentje:
több tízezer más programmal foglalkoztam már meg egy csómo mással nem most kezdem a szakmát :)
2016. szept. 16. 19:26
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem akarlak minősíteni, de akkor miért itt kérdezősködsz ?

Szerintem te csak egy unatkozó gyerek vagy.

2016. szept. 16. 19:46
 7/20 A kérdező kommentje:

Nézd elküldöd nekem a linket ha akarod ha nem és én megprobálom értelmezni a programot semmit nem veszítesz

én se ha nemtudom feladom ha tudom akkor megprobálom hasznosítani jó?

2016. szept. 16. 20:09
 8/20 tabaki ***** válasza:
Csináld Blenderrel. Igaz, kicsit gyúrni kell rá, de ekkora tapasztalattal menni fog... A program képes rá, és még magyarítható is, ha muszáj. Van benne minden, mozgáskövetés, 3D-modellezés, kompozitálás, rajzfilm-szerű megjelenítés, láthatatlan takarások, egymástól függetlenül renderelhető rétegek, animáció, zöldhátteres részletek beillesztése, stb. Tutorialok inkább csak angol nyelven, de tömegével.
2016. szept. 16. 20:42
 9/20 A kérdező kommentje:
Aszta köszi :D ja és mit gondolsz amúgy a Vegas pro 13-ról?
2016. szept. 16. 21:23
 10/20 tabaki ***** válasza:
Nyilván kiváló program, de én nem használok fizetősöket. Az biztos, hogy tudja, ami neked kell.
2016. szept. 16. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!