Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a laptopom?

Miért nem kapcsol be a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy ASUS laptopom van ubuntuval és az a baj hogy mikor bekapcsolom akkor normálisan kéri a jelszót amit be is írok, de utána nem megy tovább az asztalra hanem a kod után szokott lenni pár másodperces várakozás de most nem csinál semmit csak ott marad az "oldalon" szoval nem hozza be az asztalt

Remélem azért érthető valamennyire és aki tud segitsen köszi

2016. szept. 15. 18:50
 1/1 anonim válasza:
Szia, én ehhez nagyon nem értek, de szerintem az indító panel tönkre ment, vagy pedig nagyon poros a laptopod belseje.. Szerintem először amennyire tudod porszívózd ki és úgy próbáld meg, ha úgy se akkor pedig vidd be a szervizbe. Örülök ha tudtam segíteni..
2016. szept. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!