Miért nem működik a HDMI eszköz?
Figyelt kérdés
Adott egy hp laptop ATI videokártyával ellátva. Még a gép szinte automatikusan frissítette a gépet windows 10-re.
És csak azóta vettem észre hogy nem jó a nem reagál a gép a HDMI kimenetre. A TV azt jelzi hogy nincs jel. A weboldalon feltettem mindent amit találtam a videokártyával kapcsolatban azóta minden indításnál ez jelenik meg .
Köszönöm előre a segítséget. Szép napot!
2016. szept. 15. 10:42
1/1 anonim válasza:
Először is töröld le az összes drivert, ami a videokártyához tartozik. Ezután a hp oldaláról szedd le a gépedhez tartozó chipset "drivert", utána ha mindeközben a win 10 nem tenné fel a drivert a videokártyához telepítsd fel azt is, de csak egyet különben visszakapod a szeretett hibaüzenetet. (Mindezt akkor ha egy Intel proci van mellette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!