Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért "ébred fel" a gépem...

Miért "ébred fel" a gépem hibernálás után kb.20 másodperccel? Szinte mindent kipróbáltam.

Figyelt kérdés

Olvasgattam angolul is a lehetséges megoldásokat, de se parancssorral, se máshol nem írja ki a rendszer a felébredés okát. UEFI-ben nem találok wake on lan opciót, eszközkezelőben letiltottam az eszközök általi felébresztést. Már vagy 2 napja szenvedek vele, de nem tudom megoldani. Kérem szíves segítségeteket.

Ja és alvó állapotnál nem ébred fel, csak hibernálásból...

2016. szept. 12. 09:25
 1/1 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok, megtaláltam a megoldást. Leírom, hátha segítek majd vele valakinek:

Vezérlőpult\Biztonság és karbantartás\A Biztonság és karbantartás beállításainak módosítása --> Automatikus karbantartás elől kivettem a pipát. Ez végre segített.

2016. szept. 13. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!