Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért áll a gépem? (részlet lent)

Zsolti2000 kérdése:

Miért áll a gépem? (részlet lent)

Figyelt kérdés

Akárhányszor játszok valamiféle pc játékot, és egy idő után fogja, és át áll sleep mod-ba. Már mindent megpróbáltam de semmi sem működik, próbáltam kikapcsolni mindenféle hibernálást és alvás modot, de eddig egyik sem vált be. Az bizony érdekes hogy csak akkor áll át, akikor éppen játszok egy játékot :\

Válaszaitokat köszönöm!

2016. márc. 25. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Túlmelegszik.
2016. márc. 25. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Konfig?
2016. márc. 25. 13:13
 3/4 Bulibáró. válasza:
Túlmelegszik. Nem ártana valamivel nézni játék közben a videókártya hőmérsékletét, és ha akkor áll le amikor már meleg a kártya, akkor a túlmelegedés miatt van, és kéne hűtés még a gépbe. Remélem segítettem!:)
2016. márc. 25. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megpróbálok valahonnan szerezni egy jobb hűtőt. meg talán egy jobb vidikártyát :D
2016. márc. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!