Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen word szerű program...

Milyen word szerű program létezik, amiben A/2-es méretben tudok szerkeszteni?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi formátumban szeretnék (egyenes ági) családfát készíteni. Poszterkészítő program nem jó sajnos...

2016. szept. 11. 17:45
 1/5 Hominida ***** válasza:
Corel Draw-val próbálkoztál már?
2016. szept. 11. 18:09
 2/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Az új Office-nak már van kiadvány szerkesztő programja is : Microsoft Publisher néven.

Próbáld meg azzal. De megpróbálhatod a word-del is. Csak a lapméretet kell beállítani mindkét programban.

Sok sikert.

üdv.

2016. szept. 11. 18:13
 3/5 tabaki ***** válasza:

„Poszterkészítő program nem jó sajnos”

Nem tudom, az mi fán terem, de miért nem jó? Ha azzal vetem össze, hogy poszterkészítésre gyakran ajánlunk vektorgrafikus programokat, hát azok szerintem éppen, hogy tökéletesek a célra. Ilyen például az első válaszban említett CorelDraw vagy az Adobe Illustrator is, viszont én inkább az egyszerűbb kezelésű, ingyenes, és a célodnak tökéletesen megfelelő Inkscape szerkesztőt javaslom:

[link]

Ezenkívül -- bár nem tudom, hogy A2-ben is használhatók-e -- talán érdemes kifejezetten családfa-szerkesztő programokat is keresned, illetve a gondolattérkép-szerkesztők is jól jöhetnek, legalább a vázlat elkészítésére.

Igazából egyik javaslatomra se merném rámondani, hogy a bemutatott merev, táblázatszerű formára kényelmesen használható, viszont az átrendezhetőség és a grafikai elemek (fő- és mellékágak jelzése, keretek, fényképek, stb.) egyszerű kezelésének lehetősége a javukra írható.

2016. szept. 11. 23:20
 4/5 Hominida ***** válasza:
Az Inkscape-pel esetleg megtörténhet, hogy lefagy, ezért menet közben sűrűn mentsd, amit csinálsz!
2016. szept. 12. 00:35
 5/5 tabaki ***** válasza:
#4: Ne beszélj! Nekem még sose fagyott le (Win98, XP, Win7 / UHU, Ubuntu, Mint, Debian). De az is igaz, hogy ez nem érv, csak anekdota -- a gyakori mentés valóban nem vált még hátrányára senkinek.
2016. szept. 12. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!