Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letezik olyan program amiben...

Letezik olyan program amiben van magnestabla hatasu hatter es kreta hatasu iro eszkoz?

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 14:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem magnes tabla hanem kreta tabla vagy mi a hivatalos neve.
2016. márc. 27. 15:05
 2/10 SimkoL ***** válasza:
Így gondolod ? [link]
2016. márc. 27. 15:30
 3/10 tabaki ***** válasza:

Mire használnád? Nem felel meg egy közönséges rajzprogram, például a MyPaint?

[link]

2016. márc. 27. 19:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak ket ugymond amator feliratot szeretnek kinyomtatni helyettesitve a kreta tablat.
2016. márc. 28. 00:22
 5/10 tabaki ***** válasza:
2016. márc. 28. 10:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezaz, ilyenre lenne szuksegem.
2016. márc. 28. 22:41
 7/10 SimkoL ***** válasza:

Inditsd el a gépeden a Paint-et.

Töltsd be valamelyik linkelt képet:

[link]

[link]

Az ecset színét állítsd fehérre és válaszd a ceruzát vagy amit akarsz.

Ments el más néven. kb. ennyi ha így megfelel akkor tabaki kolléga biztosan csinál még neked tábla alapokat :)

2016. márc. 29. 00:00
 8/10 tabaki ***** válasza:

Nem hiszem, hogy Kérdezőnek a színes alap elkészítése okozná a nehézséget... A MyPaintet azért ajánlgattam, mert elég jó rajzeszközök vannak benne.

[link]

Nem emlékszem, hogy a Deevad ecsetkészlet eleve mellékelve van-e a programhoz, innen mindenesetre letölthető:

[link]

Sajnos, az egyetlen normális gépem a jelek szerint kb. három órája befejezte az agóniáját, és nem látok reményt a feltámadására. Amelyikről most írok, arra nem lehet telepíteni a MyPaint naprakész változatát, csak egy régebbi van fönt. Ez is jó, de nem biztos, hogy pontos útbaigazításokkal tudok szolgálni az újabbnak a működésével kapcsolatban. Talán érdemes rákeresni, mert nem minden esetben olyan nyilvánvaló, mint a legtöbb képszerkesztő esetében:

[link]

2016. márc. 29. 01:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Az 1.2 es mypaint-et tudtam leotlteni de ahhoz nem tudom hozzarendelni az altalad kuldott ecseteket.

)amator felhasznalo vagyok, bocsi) igazsag szerint a hatterig sem jutottam el :(

2016. ápr. 2. 15:23
 10/10 A kérdező kommentje:
megoldottam, koszonom szepen :D
2016. ápr. 2. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!