Letezik olyan program amiben van magnestabla hatasu hatter es kreta hatasu iro eszkoz?
Mire használnád? Nem felel meg egy közönséges rajzprogram, például a MyPaint?
Nem hiszem, hogy Kérdezőnek a színes alap elkészítése okozná a nehézséget... A MyPaintet azért ajánlgattam, mert elég jó rajzeszközök vannak benne.
Nem emlékszem, hogy a Deevad ecsetkészlet eleve mellékelve van-e a programhoz, innen mindenesetre letölthető:
Sajnos, az egyetlen normális gépem a jelek szerint kb. három órája befejezte az agóniáját, és nem látok reményt a feltámadására. Amelyikről most írok, arra nem lehet telepíteni a MyPaint naprakész változatát, csak egy régebbi van fönt. Ez is jó, de nem biztos, hogy pontos útbaigazításokkal tudok szolgálni az újabbnak a működésével kapcsolatban. Talán érdemes rákeresni, mert nem minden esetben olyan nyilvánvaló, mint a legtöbb képszerkesztő esetében:
Az 1.2 es mypaint-et tudtam leotlteni de ahhoz nem tudom hozzarendelni az altalad kuldott ecseteket.
)amator felhasznalo vagyok, bocsi) igazsag szerint a hatterig sem jutottam el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!