Csabusa1213 kérdése:
A laptopom ki-be kapcsol miért is?
Figyelt kérdés
Pár nappal kezdődött az egész rátettem a gèpre a win 10 et (win 7 volt rajta) ugye feltelepitette a win 10 et. Laggolt ijenek de egy idő után jó volt. Gondolom nagamba:szerintem jót tenne neki egy ujraindítás ujrainditottam ès bumm bekövetkezett:kikell adnia hogy tölt a windows tudjátok kis 4 kocka ès ijen pörgő jel vagy mi az.De nem adjak ki hanem az elött leál pl: 2-3 hete semmi baja nem volt. Csak most jött probáltam áramtalanitással,kivettem az aksit ugy is pihentettem hátha jobb lessz de nem.A hiba fennmaradt megpróbáltam ugy h kikapcsoltam kb 1 órára de nem. Ha tudjátok mi a baj lètszives irjátok le.2016. szept. 11. 09:14
11/14 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam amit mondtal kivetem az aksit lenyomtam 30mp re a bekapcsolot es ugyan ugy nem indul a rendszer de most nem kapcsol ki illetve kikapcsol csak nem sötétetdik el a kèp mit tegyek????? Most belenyomtam az usbt bekapcsolaskor nyomogattam az F12-őt ès kiadott egy pár dolgot pl:pci lan meg ijenek. Ott volt hogy usb rá entereztem ès elsötètült ès visszadobott ugyan oda ez azèrt van mert nincsen rajta a telepitő??? Vagy más miatt???
2016. szept. 12. 10:11
12/14 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a 30mp-t nem javult bedugtam egy usbt majd nyomtam az F12 ott volt h usb arra ranyomtam elment a kep majd ugyanoda visszajot de nem kapcsolt ki. Azèrt mert rosszul nyitottam meg??? Vagy az usb nem jò?
2016. szept. 12. 10:37
13/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban
2016. szept. 12. 12:38
14/14 CspCsj válasza:
Nincs több ötletem, illetve innét már az alkatrészeket tesztelném.
Ha más nem ír, akkor szerintem vidd szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!