Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Total Commander FTP kapcsolath...

Total Commander FTP kapcsolathívási hiba, hogyan tudnék kapcsolódni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos, az eddigi gépem régi volt, Windows XP volt rajta. Total Commander segítségével tudott csatlakozni az ftp.uw.hu -hoz, viszont most új gépem van. Windows 7 van rajta, újra letöltöttem a Total Commandert, viszont mikor ugyanúgy próbálok kapcsolódni, mint a régi gépen, kiírja, hogy "Kapcsolathívási hiba". Már kerestem válaszokat a neten, engedélyeztem UPnP-t, kikapcsoltam a tűzfalat is, a vírusirtómat (Avast) is kikapcsoltam, de semmi... Elnézést, ha valamit helytelenül írtam. Valaki tud megoldást erre a hibára? Már nem maradt több ötletem...

2016. szept. 10. 17:51
 1/5 Hominida ***** válasza:
Próbáltad a kapcsolatot passzív módúra állítani?
2016. szept. 10. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, végig azon volt. Utána próbáltam nélküle is, úgyse megy.
2016. szept. 10. 19:57
 3/5 Hominida ***** válasza:

Nincs tippem. Vesd össze ezekkel, nekem a kapcsolódás az előbb simán ment.

[link]

[link]

2016. szept. 10. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan így vannak a beállítások (persze más név és jelszó), de nem megy. Viszont köszönöm a választ. :)
2016. szept. 10. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem valakit, aki ért hozzá, megnézte és... erre ő sem talált egyelőre választ. xD Ez a gép egy katasztrófa...vagy a router...
2016. szept. 11. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!