Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox ftp kapcsolat hívási hiba?

Csepy kérdése:

Xbox ftp kapcsolat hívási hiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Általában FTP-n keresztül másolok játékokat rgh-s xboxomra total commander segítségével. A régi gépemmel tökéletesen ment, de az tönkre ment és vettem egy új számítógépet(win7 64bit) , mindent ugyan úgy meg csinálok. UTP kábellal össze kötöm a routert az xboxxal a gépet is egy sima lan kábellal. Total commanderben be írok mindent úgy ahogy kell ip cím ütközés sincs. Amikor xboxon rá megyek, hogy test pc connection minden remek az xbox csatlakozik szépen a géppel, de amikor total commanderrel akarok csatlakozni az xboxhoz kapcsolathívási hibát ír. Probáltam fillezilaval is de az se tudott csatlakozni.

Miért? Mit tegyek?

2013. dec. 24. 18:21
 1/2 anonim válasza:

ugyanez a problémám nekem is

neked sikerült azóta megoldani?

2014. jún. 13. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
nem :/ pendrive-al szoktam küszködni
2015. febr. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!