Laptop hang probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég vettem egy új Lenovo laptopot (100-15IBD), minden tökéletes volt, de aztán észrevettem, hogy amikor zenét hallgatok fejhallgatóval, akkor gyakran pattogás vagy sercegés hallható, valamint ritkán olyan hang, mint mikor system lag van és egy pillanatra búgás hallatszik a hang helyett. Próbáltam másik fejhallgatóval, ott talán csak egyszer jött a pattogás, de ott is megjelent már... Próbáltam feltelepíteni egy drivert hozzá, de azt írja, hogy az illesztőprogramhoz nem található eszköz, amit egyáltalán nem értek... Kérlek titeket, segítsetek,ez így olyan rossz...
2016. szept. 9. 13:07
1/5 anonim válasza:
Hangkártya driverét le kellene cserélni. (Ez az a bizonyos illesztőprogram). Ha nem értesz hozzá, szervízben felteszik.
2/5 anonim válasza:
A szervizben ára lesz a dolognak, és a művelet 5 perc se, ha megvan a driver. Inkább azt hosszabb idő előkeresni. Hangeszköz pontos típusa?
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam felrakni a drivert, de nem engedte...
2016. szept. 9. 22:14
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Mivel még garanciás, a márkaszervízben nem kérnek pénzt a driverek telepítéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!