Miért szélesebbek arányaiban a mostani monitorok?
Ha a 16:9-es monitorok szélesek neked akkor az én 21:9-esemtől elborzadnál, haverom Dual 21:9es konfigjától meg szörnyet halnál.
Egyébként ez a mostanában, ez jó 10 éve volt
A miértre pedig:
Sokkal kényelmesebb oldalra nézni mint fel-le. Forgatható álványon van a monitorom, egyszer kipróbáltam milyen a 9:21, de néhány perc után megfájdult a nyakam a sok felfele nézésben
Ha még mindig nem világos(mert nem nagyon magyaráztam, így az én hibám)
A képernyőt növelni kell, egyszerűen egyre több mindent kell megjelenítenie a monitornak, pár programhoz a 16:9es fhd is kevés.
Ha megtartanánk a 4:3-as képarányt(a kocka monitort) akkor jelentősen kéne növelni a magasságát is->nyakfájás.
De mostanában láttam egy 1:1es monitort talán árukeresőn vagy edigitalon mikor kerestem a 21:9es monitorom, nézz utána, ha tetszik és van rá pénzed akkor a problémád meg is van oldva
Köszönöm!!
Megnéztem, nekem a 4:3-hoz tetszik a legjobban. Az drágább, mint a többi? Vagy jobb / rosszabb, vagy hogy van ez? (Tudom, hogy be tudom írni a keresőbe, hogy hány Ft, de abból nem derül ki pontosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!