Mi lehet az egér baja? Cserélni kellene?
Újabban észrevettem, hogy ha ki akarok valamit jelölni egérrel, sokszor eltűnik a kijelölés anélkül, hogy bármitis csinálhattam volna. Tehát kijelölök valamit, a kijelölés pedig azon nyomban eltűnik magától. Később azt is megfigyeltem, hogy sokszor, ha jobb egérgombbal megnyitok egy új fülön egy új oldalt, akkor a régi oldal is betölt az újra, tehát 2x jelenik meg az új tartalom, holott csak az új fülön kellene. Illetve a Google Maps Streetview alkalmazása is össze-vissza ugrál, ahogy fordulok az emberkével, folyamatosan odébbmegy, pedig én csak fordulni kattintottam, mégis odébbugrik.
Már biztos, hogy ezeket a régi egér produkálja, mert kipróbáltam egy másik egeret, és azzal minden normálisan működik. A kérdésem az lenne, hogy ezek alapján cserés a régi egér vagy valahogy meg lehet javítani ezt a hibát?
Elkopott a mikrokapcsoló.
Új egér kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!