Mit tegyek, ha lassú az iPad Mini kettőm?
add el, amíg ér valamit :P
ugyan ez a gépem van, 3 éves lesz, megjelenéskor vettem. de elkövettem azt a hibát, hogy gravíroztattam ingyen az Apple-nél így nehéz eladni. :D ezek a gépek, illetve inkább az iOS verziók direkt lassítják a régebbi gépeket, különben senki nem venne újat ha ugyanolyan gyors lenne :) akksitól nem nagyon szaggathatna. bár játékokról nemtudok nyilatkozni mert már csak FB-re, netezésre stb. használom, arra megfelel, tervben van az iPad Pro. de ha ragaszkodsz hozzá akkor cseréltesd ki szerintem, vagy előtte egy restore esetleg :D
nem veszik el, ez "bevett szokás", hogyha lassul a készülék vagy bármi ilyesmi probléma lenne. én iPhoneon is csinálom párhavonta :)
itt egy leírás róla: [link]
előtte pedig biztonsági mentés, amit iTunesban ugyanott találsz, ahol a visszaállítást, miután kiválasztottad a készüléket :) én egyébként a mentést nem rakom vissza, így nem tölti fel rá újra az - esetleg - felesleges alkalmazásokat, fájlokat. szóval mindent előről leszedek :) sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!