Milyen tabletet tudnátok most ajánlani? Árban max olyan 80 ezerre gondoltam, és nem olyat szeretnék ami egy év után kuka mert olyan lassú.
Samsung nagyon jó, de ezért a pénzért csak wifi-s lesz.
Az ipad biztos nagyon jó, de a rendszer zártsága, és a táblagép bővíthetetlensége miatt biztos nem azt választanám.
A táblagépek nem lassulnak be maguktól egy idő után, ez mende-monda. Persze aki telepakolja nyolcszáz, a háttérben is futó aplikációval,az ne csodálkozzon ha egyszer csak elfogy a memória. Modjuk a samsungban 3 giga van, az több mint elég.
Az 1. válaszolóhoz : Te milyen tabletet választanál a fentemlített ár környékén?
2. válaszolóhoz:köszönöm a választ!
A samsung galaxy s 8.4 szerintem nagyon jó választás ha nincs szükséged mobil internetre. Az LTE képes verzió olyan 120 körül mozog. Ennyi pénzért az ipad-ban sincs LTE. A 16 GiB belső tárhely meg nekem vajmi kevés lenne, és nem bővíthető, szemben a samsunggal, ami 128 gigáig bővíthető sd kártyával.
Másik jó választás lehet még ebben a kategóriában a Samsung Galaxy TabPRO, ha kapsz még valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!