Milyen telefont ajálnátok?
Figyelt kérdés
100-120 ezer között legyen,vagy pedig olyan ami ár/érték arányban elfogadtató!2016. szept. 1. 14:27
1/7 anonim válasza:
Android: Samsung vagy Sony, esetleg LG
iOS: iPhone 5s (vagy olcsóbban c, drágábban SE)
2/7 anonim válasza:
Nexus 5X,O+3,LG G4,Samsung Galaxy S6(ha találsz ennyiért).
#1.Sony-t ugye viccből írtad?100K-ért vegyen XA-t HelioP10-el...
3/7 A kérdező kommentje:
bármilyen telefon szóba johet ami androidos és a keretben benne van
2016. szept. 1. 14:37
4/7 anonim válasza:
Először írd le az igényeid illetve hogy mire kell,milyen távra stb.
5/7 anonim válasza:
nekem sonym van es semmi bajom vele...
6/7 anonim válasza:
Hogyha még 5.000 Ft-ot rászánsz akkor Oneplus 3 (124990 Ft).
7/7 anonim válasza:
#5.Az rendben van de a készülékeik nagyon rossz ár/értékben vannak illetve van pár probléma is velük.Már közel sem a régik.Persz Sony fanokkal nem állok vitába mert nincs vele tisztában hogy ugyan annyiért egy Xiaomi 2-szer lenyeli keresztbe illetve a legtöbb konkurens is.
Ez ugyan olyan dolog hogy mondjuk nálam 5 éve teszi a dolgát egy Codegen táp és én mondjam hogy minőségi?(csak mondtam valami,nincs ilyen tápom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!