Nem ismeri fel a gép a telefont mit lehet kezdeni ezzel a hibaüzenettel?
Sziasztok!Olyan problémám lenne,hogy nem ismeri fel a telefonomat a gépem. Az előzmény,annyi volt hogy bátyám haverjának a pendrive-ját dugtuk be mert vmi gond van vele(azt egyik gép sem ismeri fel) és utána való nap dugtam be a telefonom. (Típusa Lenovo A328) Nos az eszközkezelőben ez fogad:
Ha rámegyek h frissítse az illesztőprogramot akkor viszont ez van:
próbáltam eltávolítani az illesztőprogramot is és újra hagytam h feltegye de ugyanez van.Letöltöttem olyat is h Lenovo USB driver de semmi. Aztán gondoltam h újrateszem az alaplapom de nem engedi újratelepíteni a cd-ről a komplett chipset-et....lehetséges h a pendrive tönkretette az usb bigyulám? Csak mert más gépek felismerik a telefont gond nélkül. Köszönöm előre is a segítséget ha bárkinek bármi ötlete van!:)
Esetleg az USB csatlakozó illesztőprogramját is meg lehetne próbálni újratelepíteni. Vagy egy rendszer visszaállítást, a pendrive csatlakoztatását megelőző időre.
Nem kerülhetett fel a pendrive-ról valami vírus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!