Hol lehet olcsón jó használt PC-t venni?
Figyelt kérdés
Egy 2-3. generációs i3-as gépet szeretnék használtan venni minél olcsóbban, lehetőleg kereskedésből.2016. aug. 30. 23:28
1/8 anonim válasza:
PC-bontóból, de a helyedben nem vennék használt computert. Nincs rá garancia, nem cserélik vissza, ha valami tropára megy benne, szóval tiszta ráfizetés.
2/8 anonim válasza:
Én is ilyen helyről vettem gépet, és fél év szavatosságot adtak rá. De nem sűrűn fürödtem még be használt hardverrel. Vinyóval esetleg, mert az mechanikus, kopik. SSDnek is korlátozott az élettartama. Meg ventilátorok is el tudnak kopni, de azok szerencsére olcsón cserélhetők. Ettől eltekintve az átlag minőségi hardver élettartama örökélet+két nap.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából a Computer Imperiumon néztem, hátha azok jók... persze, én is csak garival veszek, üzletből.
2016. aug. 31. 00:24
4/8 anonim válasza:
inkább rakd össze magadnak használt cuccokból (persze legyen benne új dolog is pl HDD azt azért biztonságosabb újonnan venni)mint hogy az imperium
5/8 anonim válasza:
Pc-max, vettem már tőlük gépet, vinyót, monitort. Nagyon korrektek és minden működik azóta is.
6/8 anonim válasza:
processzort pont, hogy szabad és ajánlott használtan venni. örökké élnek kb. van egy p4-em ami mai napig megy.
7/8 anonim válasza:
ki írta hogy nem szabad venni CPU-t használtan?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicsit jobban utána néztem a dolgoknak és i5-2400-as gépet szeretnék, majd később meg raknék bele egy gtx 750 ti-t, csak így videókari nélkül mindenhol kb 70-ért lehet venni. Olyan 60 körül kéne találnom..
2016. aug. 31. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!