Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy pendrive-om volt...

St4r kérdése:

Van egy pendrive-om volt rajta kb 600 db képem még Windows 7 en másoltam rá de már néztem Windows 10 en is mivel most Windows 10 et használok a minap kerestem egy képet és a 600 képből kb 30 van meg ez hogy lehet? A mappák megvannak de üresek

Figyelt kérdés

2016. aug. 30. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Megsérült fájlrendszer esetében: A helyreállítás lehetséges abban az esetben, ha semmi sem írt a lemezre. Amennyiben történt írás a lemezre, nincs garancia arra, hogy a fájlok visszaállíthatóak. Töltsd le a Pandora Recovery programot, amely segít felkutatni és helyreállítani az eltűnt fájlokat. Ha helyreállítasz, semmiképp se a pendrive-ra állítsd vissza, mivel az írást jelent a lemezre.

Sérült hardver esetében: Hasonló az előzőhöz, csak itt akkor sincs garancia a sikeres helyreállításra, ha nem történt írás a lemezre.

2016. aug. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!