Word, segítség?

Figyelt kérdés

CV-t írok, a netről töltöttem le sablont hozzá. A második oldalon volt egy copyright szöveg keretben. Kitöröltem, de a kis keret ottmaradt.

Elküldés előtt át szeretném rakni pdf-be, de a második oldalt valahogy egy az egyben szeretném eltüntetni. Milyen paranccsal lehet levágni a dokumentum második oldalát?

(Hülyén nézne ki, ha pdf-ben is úgy érkezne meg hozzájuk, hogy a második oldalon valami érthetetlen zöld kocka figyel, de tök üres az oldal amúgy...)

2016. aug. 29. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

sajnos nem igazán értem a kérdést, de egy delete gomb nem működik? tehát az előtte lévő oldalon az oldal végén delete, elvileg feljebbhozza a tartalmat, és ezt pedig törli. vagy jobb gomb a törlendő objektumon stb.

vagy vágd ki oldalanként és illeszd új doksiba.

2016. aug. 29. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a sablon. Letöltve (a free linkre kell kattintani, a felette levő spam oldalra visz!) két oldalas word file-ként jelenik meg, a második oldalon copyright-os szöveggel. A szöveget kitöröltem, de a zöld keret maradt...

2016. aug. 29. 22:36
 3/6 tabaki ***** válasza:
Kapcsold be a nem nyomtatható jelek megjelenítését, hogy lásd, mit csinálsz, és ne a zöld kerettől indítsd a kijelölést, hanem az előtte lévő sortöréstől. Az én LibreOffice-omban valószínűleg nem pont úgy jelenik meg, mint nálad, ezért pontosabban nem tudom elmondani, kísérletezz. Nekem mindenesetre sikerült.
2016. aug. 30. 02:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hol találom meg a menüben ezt az opciót?
2016. aug. 30. 11:53
 5/6 tabaki ***** válasza:

Ugyebár én nem Wordot használok, de talán Nézet → Nem nyomtatható karakterek. Vagy az ikonok között keress egy ilyesféle jelet:

[link]

2016. aug. 30. 12:21
 6/6 A kérdező kommentje:

tabaki, nagyon köszönöm, életet mentettél! Attól, hogy tényleg az előző oldal végétől jelöltem ki és nyomtam egy delete-et, máris eltűnt a második oldal!

Nagyon köszönöm!!

2016. aug. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!