Ez a jelenség miért van? O. o
Szóval, ügyebár vannak az interneten különböző movie streaming oldalak, ezek egy részébe linkeket is lehet beküldeni. Elkezdtem ezt a streamelés dolgot, feltöltöttem több videót is (6 film - 6 videó) és közzétettem elég sok oldalon a linkjüket, főleg angol oldalakon angol szinkronhanggal, a magyar oldalak nem igazán hoznak jelentős nézettséget ahogy tudom. És az első linkemre 1300 (eddig, folyamatosan jönnek rá) néző jött a 2 napja mióta elindult ez az egész. Ez mind szép és jó, de ugyanazokra az oldalakra tettem ki a többi film linkjét, ugyanaz a megosztó amire feltettem ezeket a filmeket, ugyanaz a módszer mindnél. Miért kattintottak mégis jelentősen többen?xD Nem hiszem, hogy népszerűség van a dologban, ugyanis mindegyik film 2016-os, a legtöbb nemrég jött ki (Suicide Squad, Mechanic Resurrection pl) és nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne köztük népszerűségben.
Másik kérdés, ha már itt vagyok. Mivel tudnám a többi videó nézettségét növelni? Hallottam már, hogy a weboldalakhoz "SEO"-t használnak, de videóknál hogy lehet alkalmazni ezt, ha lehet egyáltalán? Weboldalt/blogot nem szeretnék, túl sok munka van vele + karbantartani s így is sok dolgom van :D
Értem, köszönöm o-o
Ment a zöld kéz >.>
~Csak mert picit irreálisak a számok, de ez megmagyarázná, hogy miért jön ennyi nézettség csak 1 filmrexD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!