Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-nél Ram jelenség?!

Windows 10-nél Ram jelenség?!

Figyelt kérdés
Üdv! Egy napja frissítettem win7ről 10re. A második napon belassult a gép és láttam, hogy 99%ot használ a ramból. Újraindítottam, feladatkezelőben megfigyeltem és szépen lassan megy fel a ramkihasználtság.8gb van, torrentkliens megy meg a Microsoft edge. Van ötletetek, hog ez mi lehet?

2015. nov. 20. 11:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és 1.4gb-ról indul bekapcsolás után, majd kb 15 perc után 6 gigára felkúszik úgy, hogy nem indítok el semmit.
2015. nov. 20. 11:50
 2/6 CspCsj ***** válasza:
Feladatkezelő > Folyamatok/Részletek füleken melyik folyamat/program foglal sok memóriát?
2015. nov. 20. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez az érdekes, hogy nincs effektíve nagyfogyasztó. Néha beugrik az eset 140 megával, amúgy semmi. Nincs nyoma, hogy lenne nagy memóriahasználat, mégis 99%ig felmegy, megunom mert úgy belassul és újraindítom.
2015. nov. 20. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:
De most, hogy nem fut a torrentkliens, marad 1.2 giga a felhasználás... Vmit a bittorrent csinálhat a háttérben? Fura.
2015. nov. 20. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Na megfigyeltem kicsit jobban, a torrent miatt eszik annyit a ram letöltés közbe. ssdn fut a rendszer, vinyóra ment és a vinyóra van telepítve a kliens. Lehet köze hozzá?
2015. nov. 21. 12:32
 6/6 CspCsj ***** válasza:

SSD vagy HDD mindegy, viszont a torrent kliensek memóriakezelése néha fura. Már elég régen használtam, de nagy forgalmú le-feltöltésnél a fogadott-küldött szeleteket még jó ideig a memóriában tárolta.

Valószínűleg ezért foglal idővel nálad is sok memóriát. A kliens beállításaiban (cache, memória résznél) nézz szét.

2015. nov. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!