A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz, az EFI alapú rendszerekben a Windows csak a GPT lemezekre telepíthető, segítség?
tehát a kérdés az,hogy ez a HDD két részre van partícionálva,a másik partíció tele van olyan adatokkal amiket nem szeretnék elveszteni
.van rá lehetőség,hogy az adatok elvesztése nélkül sikerül ujratelepitenem azt a partíciót amit próbáltam?illetve leirtam..
egy kis magyarázat hátha félreérthetoen írtam..tehát van egy 85 GB partíció,ezen volt a rendszer csak leformaztam és erre szeretnék telepíteni illetve van egy másik partíció amin 900 GB bol 400 GB szabad,na ezt szeretném teljes egészében megmenteni..tud valaki segíteni?
Bocsi,hogy nem válaszoltam,de sikerült..hajnalban próbálkoztam vele valószínűleg akkor már túl álmos voltam hozzá hogy észrevegyem csak a boot menüben kellett kiválasztani a boot eszközöknél hogy ugyanaz a pendrive hogyan bootoljon..sima volt és UEFI ,nos reggel az UEFI-re váltottam azért nem ment,délután viszont észre vettem már a másikat is (nem tudom,h ti is arra gondoltatok-e) szóval sikerült! köszi szépen..
nem akarok offolni a saját kérdésem alatt,de tudtok egy használható kms-t vagy mctoolkitet küldeni ami ténylegesen aktiválja a Windows 10 pro-t?egyelőre nem nagyon sikerül
Keresd a # 3/7 hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!