Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTA 5 Something Sensible...

Nyarierik123 kérdése:

GTA 5 Something Sensible küldetés után mi lesz?

Figyelt kérdés
megcsináltam a Something Sensible küldetést és szerintem elég furcsa hogy meg kellett ölni valakit a 3 karakter közül. én Trevort választottam és tényleg meghalt nem lehet vele játszani.nem értem hogy miért kellett megölni de szerintem ez volt a legrosszabb rész az egész játékban. mit tegyek hogy ne kelljen megölni senkit, vagy hogy visszakapjam trevort?

#küldetés #GTA 5 #Something Sensible
2016. aug. 22. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tölts be egy korábbi mentést és válaszd a "deathwish" befejezést. Ha nincs korábbi mentésed az szívás.
2016. aug. 22. 20:02
 2/11 A kérdező kommentje:
van korábbi mentésem, és be is töltöttem. de akkor ez azt jelenti hogy az egyik karakter megölése nélkül nem lehet befejezni a sztorit? mert már láttam olyan videót aki teljesítette a 100%-ot de neki még megvan trevor.
2016. aug. 22. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Pont hogy akkor nem tudod kivinni 100%-ra ha megölöd valamelyik karaktert. mert akkor lehet marad olyan mellékküldetés amit nem csináltál meg de csak azzal a karakterrel lehet amit megöltél.
2016. aug. 22. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Mivan?

te nagyon okos vagy...

VÁLASZD A C-t... ha azt választod nem hal meg senki...

100%-ra is végig lehet játszani, mivel csak olyan küldetések szükségesek hozzá, amik csak Franklinnel végezhetőek el (és őt nem lehet megölni).

2016. aug. 22. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:

#3 ne írj pls hülyeséget...

A 100%-hoz szükséges dolgok mindegyike elvégezhető mindhárom karakterrel, kivéve a Strangers and Freaks küldetések, azok közül is csak azok kellenek amiket Franklinnel lehet teljesíteni. És (még1x) őt nem lehet megölni.

2016. aug. 22. 20:11
 6/11 A kérdező kommentje:
láttam hogy van C, de nem tudtam hogy azzal mi lesz? szóval ha a C-t választom akkor senki nem hal meg, és mehet tovább a sztori?
2016. aug. 22. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó tudni. Én úgy vittem ki 100%-ra hogy senkit nem öltem meg.
2016. aug. 22. 20:12
 8/11 A kérdező kommentje:
rendben, kösz a válaszokat!
2016. aug. 22. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy vittem végig 100%-ra, hogy mindenki életben maradt...

Ha pl Trevor-t meg lehet ölni, de kellenek a küldijei a 100%-hoz az elég nagy butaság lett volna a Rockstar-tól. :D

2016. aug. 22. 20:23
 10/11 A kérdező kommentje:
de még lenne egy olyan gond hogy KB 1-2 percenként előveszi magától a telefon (a Something Sensible küldetés előtt még nem csinálta). több mentésnél is kipróbáltam de ugyan úgy elővette, mi okozhatja ezt, mert elég zavaró és úgy is csinálja ha a billentyűzethez sem érek (PC-n van meg)
2016. aug. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!