Roli2003super kérdése:
A slither. Io-nak mekkora a gépigénye PL. : Proci, Videokártya, ram. Vagy ez a net gyorsaságától függ?
Figyelt kérdés
Előre is kössz a válaszokat2016. aug. 22. 17:49
1/10 anonim válasza:
szinte semmi gépigénye van...a nettől függ :)
2/10 A kérdező kommentje:
30 Mbit/s-os netem van ez szerintem elég jó és megis akadozik.
2016. aug. 22. 18:02
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a nettel van gondod, jóval gyengébben is jól megy. Videókártyát nem használ, mert böngészős játék, de épp ezért a processzor igénye elég magas lehet, gyenge/terhelt processzornál akadhat a játék, mert a böngészőben való futás miatt a képet is és a "programot" is a cpu futtatja, ami így dupla munka.
5/10 A kérdező kommentje:
A Pingem:42
vagy esetleg a proci: Intel Core 2 Duo 3.16 Ghz
2016. aug. 22. 21:02
6/10 anonim válasza:
Nekem e 6300al az iosok küzül csak a deip a játszható (kb 22fps) de a te procid tuti sokkal jobb szal lehet a ram is sztem
7/10 A kérdező kommentje:
Összezavarodtam akkor most proci ram vagy net valaki mondana egy biztosat.
2016. aug. 22. 21:47
8/10 anonim válasza:
Net kizárva proci talán mennyi ramod van?
9/10 anonim válasza:
nekem is ilyen kaliberű a cpu-m szóval szerintem a RAM lesz a bűnös
10/10 A kérdező kommentje:
3Gb RAM-om van.
2016. aug. 22. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!