Kell-e bekötési díjat fizetnem, vannak-e ilyen téren tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Telekom jön csütörtökön, a lényeg, hogy földmunkával kell nekik vezetéket telepíteni az utcán egy részen és a telkemen belül is. Új vezetékről van szó, új szolgáltatási helyen. Kell bekötési díjat (munkadíjat fizetnem)? Az ÁSZF-et átnézve, az én olvasatom szerint nem, ezért kíváncsi vagyok, hogy van-e közöttetek olyan, aki mást tapasztalt.2016. aug. 22. 14:19
1/3 anonim válasza:
nem valószínű, és ha igen arról előre kell tájékoztasson.
2/3 Lajos54 válasza:
Általában az ilyen jellegű szolgáltatásoknál (TV, internet, telefon) manapság már nem szoktak külön bekötési díjat felszámolni. Ha nagy munkával jár, akkor vagy nem vállalják el, arra hivatkozva, hogy nincsen kiépített hálózat, vagy ELŐRE megmondják, hogy ok, DE ennyibe és ennyibe kerül, úgy kéred-e.
3/3 lali51 válasza:
Nekem sem kellett pedig 40m földmunka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!