2105as kérdése:
Hogyan tudnám a partíciót c és d-re állítani?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem az Operációs rendszert (windows7 ultimate) és az ajánlott frissítésre mnetem, és mikor elsőként üzemképes volt a számítógép akkor a sajátgépbe csak a c partíció volt ott. Lemezkezelőben formázni kellett a másik partíció és a betűhozzárendeléskor a D betűt nem lehetet kiválasztani, így van egy C és H partícióm. Nekem mindig D volt szóval kicsit zavar, hogyan tudnám át/beállítani ? Remélem érthető mit szeretnék, bocs a helyesírásért.2016. aug. 20. 23:58
1/2 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=pW3HdrDwo9Q
Itt egy videó szépen elmagyarázza hogy kell (mégha nem is érted mit mond, csak kövesd a lépéseket)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát jó, de nekei eleve megvolt a C és a D partíciója. Amikor létrehozta az új partíciót (1Gb) akkor a B-betűt rendelte hozzá (vagy hogy kell ezt mondani). Nekem az a problémám mikor ezt csinálom nem ajánlja fel a D betűt, nekem nincs D partícióm csak azt akarnék.
2016. aug. 21. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!