Formázni szeretném a 750GB-os vinyómat, a lemezfoglalási egységet milyen nagyságúra kell állítani? Formázás után kell particiót kialakítani?
vak vezet világtalant...
lemezfoglalási egység: 256, 512, 1024, 2048, 4096 < azt jelöli, hogy mekkorák legyenek az adattárolási egységek
Attól függ, hogy miket fogsz rajta tárolni, mert befolyásolja a lemezed gyorsaságát. Ha filmeket fogsz tárolni, akkor minél nagyobb. ha dokumentumokat, akkor a doksi méretének megfelelőt.
MIÉRTIS?! mikor valamit el akarsz érni a vinyóról, akkor az bekerül a memóriába és az elérés onnan fog történni. Nahmármost: ha neked a vinyódon zömében 600 byteos fájlok lesznek, akkor felesleges a 4096, mert akkora fennmaradó 3496 bytot hagyod üresen, míg el nem fogynak az üres részek, ha elfogytak, akkor megpróbálja a rendszer feltölteni a lyukakat. ÖSSZE-VISSZA TÖREDEZI a fájljaidat.
A partíció méretet pedig 2 a 10.-en el számoljuk!!!!
azaz 1024! 1GB= 1024MB!!!! INFORMATIKA 4. OSZTÁLYOS ANYAG!!!!
Mivel Jenci utolsó válasza nem a kérdéshez kapcsolódik és éppen jó kedvemben vagyok, ezért csak ennyit reflektálok:
KÖSZÖNÖM Jenci, a felvilágosítást! Kialakult a véleményem rólad. Mivel ez sem a témához kapcsolódik, ezért nem fejtem ki. Kérdést ki-ki a saját szintjén válaszolja meg! BÚÉK!
Ha csak ezután vonod le egy számodra ismeretlen emberről a következtetésed,akkor nekem is meg van a véleményem.Nincs nekem semmi bajom veled,de azért fogadj el egy jó tanácsot :SOHA NE ÍTÉLJ ELSŐRE ÉS MIELŐTT VÉLEMÉNYT ALKOTSZ VALAKIRŐL,ISMERD MEG JOBBAN !!!
Nekem ez segített!!!
BUÉK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!