Miért nem enged másik partíciót is kialakítani?
Figyelt kérdés
Windows7 telepítésénél kiválasztottam az egyéni telepítést, de mikor ki kell választani, hogy hova telepítsem a Windowst és létre lehetne hozni másik partíciót is, nincs ott a lehetőség (tehát az "új" fül)csak a frissítés és az illesztőprogram..2011. okt. 8. 21:45
1/7 anonim válasza:
Van hely a winyón egyáltalán egy újabb partíciónak a meglévő(k) mellé?
2/7 A kérdező kommentje:
van bőven..500GB-ból 40-et foglal el:)
és még új, tehát nincs rajta más
2011. okt. 8. 21:47
3/7 A kérdező kommentje:
itt jobban meg tudom mutatni: [link]
tehát nekem nincs ott ez a "Meghajtó beállításai (haladó)" felirat a jobb oldalon..így nem tudok újat létrehozni:O
2011. okt. 8. 21:51
4/7 A kérdező kommentje:
E helyet kiírja hogy "A partíciókon végzendő módosításokhoz újra kell indítani a Windows rendszert e telepítőlemezről."
??:OO
2011. okt. 8. 21:54
5/7 anonim válasza:
Szerintem telepítsd fel a rendszert, aztán amikor már fent van minden driver (főleg a déli híd), akkor oldd meg a partícionálást winen belülről, vagy külső segédprogrammal.
6/7 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell?:OO
nem nagyon értek hozzá^^"
2011. okt. 8. 22:07
7/7 anonim válasza:
Te magad irtad le.
valamilyen windows ban kezdted el telepiteni
dvd röl,bootlj indits és úgy telepitsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!