Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Frissítés utáni üzenet rendsze...

Frissítés utáni üzenet rendszerbeállítások módosulásáról?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A múlt héten frissített valamit win10-es gépem (intel core i5, AMD Radeon R5 M230) és azóta minden bekapcsolásnál, ami előtt bejelentkezik a fiókomba villan kettőt-hármat a képernyő és miutan belépett rögtön feldobja az üzenetet "A rendszerbeállítások módosultak" címmel és az üzenetben is az áll, hogy "a harver beállítások módosultak, kérjük indítsa újra számítógépét". Én többször is megtettem, de semmi. Valaki ha tud valamit, kérem segítsen! Előre is köszönöm!

2016. aug. 20. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
vagy visszagörgeted a frissítést, vagy újrahúzod az egész rendszert. Esetleg próbálkozhatsz a driverek frissítésével először.
2016. aug. 20. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
A driverek frissítése az azzal ját, hogy elveszítem az adatokat, igaz?
2016. aug. 20. 16:03
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy azt egyáltalán hogy kell?
2016. aug. 20. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem veszítesz vele adatot. Az új lejön, a régi törlődik, lehet kisebb méretű az új ami szinte soha nem fordul elő, de szinte mindig nagyobb, ezért is lassul le a rendszer az idő múltával. A driver frissítése az eszközök között van, leírom pontosan ha szeretnéd. (tudom már nem aktuális a válaszom de valakinek csak jó lesz) Ilyenkor a monitorod software-ét kell frissítened, pár percig nem lesz kép.
2018. jan. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!