Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon hogyan lehet a...

Facebookon hogyan lehet a törölt üzeneteket visszaállítani?

Figyelt kérdés
Tudom van már ilyen kérdés, de azok régiek, nem tudom azóta mennyit változtak a dolgok. Egetrengetően fontos lenne, kérlek segítsetek!!

2016. aug. 16. 03:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy nem muszáj visszaállítani, csak meg akarom nézni
2016. aug. 16. 03:18
 2/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem lehet.
2016. aug. 16. 04:46
 3/4 tabaki ***** válasza:

Nem tudom, mi van a fogalomtáradban, de hogy nem példás rend, az valószínűsíthető.

Pont azért törölted az üzeneteket, hogy ne lehessen visszaállítani őket. Milyen jogon tehetné meg akár a FaceBook, akár bárki, hogy a bizalmas adataidat a szándékaid ellenére rejtegesse? Nem volna természetes a nemzetközi botrány, ha ilyesmi kiderülne? És miért érné meg ezt az irgalmatlan holt adattömeget tárolniuk?

„Vagy nem muszáj visszaállítani, csak meg akarom nézni”

Ezt meg hogy képzelted el visszaállítás nélkül?

2016. aug. 16. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem értek ehhez, sajnos nem így jöttem ki anyámból, ne haragudj. Azért remélem nem zavarta meg a reggeledet ez a csekély intelligenciával megírt kérdés.:)
2016. aug. 16. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!