Az lehet, hogy hogy a World Of Tanks-ban valaki lefotózta a klán beszélgetést, és fel akar jelenteni minket, és azt is írta, hogy a klán megfog szűnni. Ez igaz?
Ahhoz nagyon durva dolgoknak kell "elhangzania", hogy bannoljanak, ráadásul elsőre biztos nem véglegest adnak. Például volt idő ,amikor hosszú sz*p*rollerek után én (nem vagyok rá büszke) elég durva módon káromkodtam, egymást követő csatákban, volt közte bőven rasszista megnyilvánulás is elég. Volt olyan, hogy az összes többi játékost a csatában (29) elküldtem a "francba". Chaten többen írtak ilyenkor, hogy "report" "send a ticket for WG!". Szóval biztos report áradatokat kaphattam, de még 1x sem voltam bannolva, ez lehet szerencse is. Ilyenkor volt, hogy este rosszul aludtam, nehogy másnapra bannoljanak, mert amúgy függő vagyok, vagy ne adj isten account resetet kapjak...
Nálam egyébként pont akkor változott meg a hozzáállásom, amikor beléptem egy klánba, mert onnantól kezdve nem csak magamat minősítem, képviselem! És azóta kevesebb sz*p*rollert "kapok" mióta nyugodtabban játszom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!