Facebookon jelöltem valakit majd 3 másodperc múlva visszvontam. Lát ő ebből valamit Facebookon vagy esetleg az email fiókjában automata értesítés által?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 21:09
1/7 anonim válasza:
Bizony, lebuktál. Mondd neki, hogy S.T.A.K.E.R.-t játszottál, és véletlenül nagyon beleélted magad a szerepbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Humorizalsz vagy tényleg lebuktam?
2016. aug. 17. 21:20
3/7 anonim válasza:
Ha be volt jelentkezve akkor igen, amúgy nem. Fake akkal teszteltem.
4/7 Ladislavdeal válasza:
ha be volt jelentkezve és éppen ott ült akkor lehetséges, de ha nem akkor egyszerűen meg se jelenik neki, nem kell parázni :)
5/7 anonim válasza:
Nekem be van állítva, hogy emailben kapjak értesítést arról, ha Facebookon bejelölnek vagy üzenetet küldenek.
Egyszer kaptam egy értesítést bejelölésről, aztán amikor beléptem az oldalra, akkor már nem volt ott. Akkor az illető is gondolom visszavonta a bejelölést.
Ha az ismerősödet is tájékoztatja emailben a Facebook ilyenekről, akkor már tudja, hogy te bejelölted.
6/7 anonim válasza:
5-ös vagyok. Éshozzáfűzném, arról is kaptam értesítést, hogy pontosan ki jelölt be név szerint. Szóval esélyes, hogy lebuktál. :/
7/7 anonim válasza:
és akko mivan...? le fog vadászni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!