Ez mi Facebook-on?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma mikor beléptem facebook-ra láttam az értesítések között, hogy az egyik ismerősöm megemlített egy hozzászólásban. Rákattintottam: beadott valami oldalt, letöltött valamit és újraindult a Google Chrome. Aztán megjelent egy kis ikon amivel a facebook színét tudom állítani? MI EZ? Édesapám facebook profilján is volt egy ilyen értesítés, hogy én megemlítettem őt egy hozzászólásban. Természetesen ez nem történt meg, rá sem kattintottam. Aztán most meg az ismerősöm kérdezi, hogy mi ez (ő is kapott "tőlem" ilyen értesítést)? Ez valami vírus lenne? Hogy tudom eltávolítani ezt a színező sz@rt?

2016. jún. 1. 18:16
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:
Vírus. Malwarebytes Antimalware-rel le tudod irtani, a facebookról szedd le ezt a bejegyzésed (tevékenységnapló). Sose kattints olyan posztokra amiben sokan meg vannak említve.
2016. jún. 1. 18:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A böngésző újratelepítésével úgy tűnik, hogy megoldódott a gond.

Azt nem láttam, hogy mások is meg lennének benne jelölve, csak azt, hogy én.

2016. jún. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!