Miért halk és zajos az új mikrofonom?
Nemrég vásároltam egy alacsonyabb kategóriás mikrofont egyszerű hangfelvételek készítésére. Amikor bedugtam a gépbe, kipróbáltam, nagyon halk volt. Rengeteg beállítást próbálgattam, egyikkel sem oldódott meg a probléma. Most maximum hangerőn, plusz 30 dB-en elviselhető a hangereje, viszont hatalmas a háttérzaj, használat közben (mikor be van dugva) sistereg a hangfal és a fejhallgatóm. Magasabb hangerőre téve elviselhetetlen a zaj. Ha kihúzom a mikrofont, újra megfelelő a hang. Egyébként már előtte is voltak problémáim földhurokkal, ami időnként jelentkezett, időnként nem. Szerintetek mi lehet a probléma? Talán a hangkártyámmal van baj? Driverek naprakészek...
Gépem specifikációi:
Alaplap: MSI A68HM-P33 V2 (Realtek hangkártyával és driverrel/szoftverrel)
Processzor: AMD X4 860K
Videókártya: AMD Radeon R7 370
Ram: 8GB DDR3 1866mhz
Hangszóró: Logitech Z333
Mikrofon (új): Trust Starzz
Illetve előlapba is be van dugva egy headsetem, próbáltam már kihúzni, de sehogy sem oldódott meg a probléma... kérlek segítsetek! Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!