Sziasztok! Hónapok óta szeretnék már egy új laptopot vásárolni, most pedig végre találtam egyet, ami tetszik, valamint lenne is értelme, hiszen ősztől kezdem az egyetemet és az előző (mostani) laptopom már elég gyengén muzsikál. Apum viszont nem szeretné még,hogy megvegyem, mondván, iskolakezdés előtt akciók vannak. Ez persze igaz, de vajon minden gépet leárazzák, és ha igen, egy 200 ezer forintos laptopra van ilyenkor akkora akció, hogy megérje még várnom heteket?
Hát attol függ mennyire gyengén muzsikál. Ha még megy és van rá esély hogy akció lesz mindenképp
2016. aug. 11. 14:25
2/4 A kérdező kommentje:
Menni megy, csak ha mondjuk már 3 lap meg van nyitva a böngészőben, és ha azokból az egyik egy YouTube videó, akkor elkezd túlmelegedni, fújtat és kegyetlenül lelassul, lényegében nem lehet vele semmit csinálni, netezni is csak kb 20 percig lassulás nélkül...
2016. aug. 11. 14:32
3/4 pinkpancser válasza:
Szoktak lenni akciók. Hogy az a gép olcsóbb lesz e, azt előre nem lehet tudni, de mivel nagy a kínálat, így mást is lehet választani.
A régi gépnek meg lehet, hogy csak egy kis karbantartás kéne és megint menne rendesen. Esetleg megnézni a vinyót, mert az is tud nagy lassulást okozni. A melegedés és teljesítménycsökkenést pedig okozhatja por és kiszáradt paszta is.
2016. aug. 11. 15:39
4/4 anonim válasza:
Nehogy most vegyél!!!
Pont nemrég olvastam egy hvg-s cikket, hogy iskolakezdés ELŐTT és karácsonykor szoktak a legdrágábbak lenni az ilyen kütyük, mert ilyenkor van a nagy roham!!
Várj minimum október-novemberig, ha használható még a géped és nem létszükséglet.
Én egyébként novemberben fogok venni, amikor black friday van, tavaly is egy 170 ezres gépet láttam 130 ezerre leakciózva, és egy igen jó gépről volt szó, csak nem volt akkor rá pénzem egyáltalán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!