Android főzött rom, minden készülékre van? (CyanogenMod)
Figyelt kérdés
elvileg CyanogenMod van minden telefonra még ha nem hivatalos verzió is,de én a telefonomhoz nem találtam
SM-G357FZ
2016. aug. 9. 15:59
1/4 |Orfeusz| válasza:
A CM csapata a Nexusokhoz és egy-két csúcskategóriás telefonhoz csinál ROM-ot, a többi telefonra mások portolják. Ha az adott készülékhez senki se csinált, akkor nincs.
2/4 anonim válasza:
Nem, nincs minden telóhoz, csak a "márkás" tömeg készülékekhez.
Sajnos Ace4 -nek ehhez a modellhez nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
kár,pedig még minihez is van,azért köszönöm a válaszokat
2016. aug. 9. 16:46
4/4 anonim válasza:
#1 ez nem teljesen van így yt láttam pl , hogy a Samsung Galaxy mini 2 ami gyárilag csak Android 2.3.6 fut van hozzá akár Android 8.0 rom is. Amúgy taltam most hozzá romod igsz nem cm és nem is frissebb ugyanúgy 4.4.4 es Android de vannak bagok pl nincs wifi se hotspot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!