Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Navon telefonra ROM?

Navon telefonra ROM?

Figyelt kérdés
A legnagyobb problémám a telefonommal az hogy piszok gyorsan merül (Navon F550-ről van szó) és hát gondoltam hogy akkor teszek rá egy új ROM-ot.A telefont Kingo ROOT-tal rootoltam és keresgéltem ROM-okat a Cyanogenmod 11-re esett a választásom és megnéztem hogy támogatja-e a telefonomat.Sajnos nem így nem mertem felrakni.De ahogy szétnéztem XDA-n és Google-ön semmilyen kompatibilis ROM nem található a telefonomhoz,sőt még YouTube-n sincs semmi róla.Úgyhogy kérdezném azoktól akik értenek hozzá és/vagy van ilyen készülékük ők hogyan jártak el?

2016. máj. 29. 15:40
 1/3 anonim válasza:
Nem találtam sehol Custom ROM-ot, de még Stockot se, csak szervizeseknél lehet stockot szerezni, az is 5ezer forint. Esetleg írj a Cyanogeneseknek hogy készítsenek a telefonodra romot. Sok sikert.
2016. jún. 4. 13:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. jún. 9. 22:19
 3/3 anonim válasza:

[link]

Itt találasz Navonhoz ROM-okat. A tiédhez még pont nincs, de folyamatosan bővül.

2016. jún. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!