Ki tudom valahogy törölni ezt az új Windows 10 frissítést?
Tényleg eléggé alpári volt első válaszadó, szerintem kb egyértelmű volt mit kérdez a kérdező.
A válaszom:
Gépházon belül - Frissítés és biztonság - Helyreállítás -Korábbi build visszaállítása
Igen. Alpári vagyok az olyan tuskókkal, aki olyan hülye, hogy még egy értelmes kérdést sem tud feltenni.
Én is értettem elsőre hogy mit kérdez, de gondoltam felhomályosítom, hogy ha a jövőben gondja akad, akkor mi az amire szükség lehet egy válaszolónak. RÉSZLETEK !! Ennyi.
Pannóniás
Nem mindenki informatikus, nem mindenki tudja megfogalmazni számodra logikusan a dolgokat, attól még nem kéne így reagálni.. Nem azt mondom, hogy ne világosítsd fel, csak ne ilyen stílusban tedd.
Egy orvos sem szól be, ha nem érted a latin kifejezéseket, egy jogász sem, ha nem vagy szakértője a római jognak és még sorolhatnám.
Nem az a baj hogy nem tud valami. Ezzel semmi gond nincs, hiszen ezért van ez az oldal. A gond az, hogy a legalapvetőbb kérdést sem tudják megfogalmazni. Igen, többesszámot használtam, mert sajnos a fiatalságnál ez az általános. Naponta látok olyan sokatmondó kérdéseket, hogy "nem indul a gépem ? " De csak így, ennyi. Hát erre mit lehet mondani.
Egyébként az elején egyértelműen megkérdeztem, hogy : "Miről beszélsz" Erre le lettem fogytékosozva, és a végén én vagyok az alpári. Ühm,. értem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!