Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a megoldás? (windows 10...

Mi a megoldás? (windows 10 telepítés)

Figyelt kérdés

vettem egy asus rog gl552vx és rászeretném telepíteni a winodws 10-et elindul a telepítés, de a telepítés vége előtt ki írja hogy a telepítés meg szakadt a számítógépen végzett változtatások vissza lesznek vonva

A telepítés egy sérült telepítési fájl miatt leáll. Lépjen kapcsolatba a windows telepítőlemez szállítójával vagy a rendszer gazdával.

másik gépen van fent ez az oprendszer és ott nem volt ilyen probléma . Hogy tudom megoldani ezt a problémát ?

előre is köszönöm a segítséget

2016. aug. 2. 00:14
 1/1 Hominida ***** válasza:

Én ugyanezt tegnap a 8.1 telepítőcsomagjával láttam. Ki szerettem volna próbálni egy teljesen új gépen. Nem fogom, megy rá a Windows 7 SP1, ahogy illik.

Nekem egyébként akkor írta ki ezt két kísérletnél is, amikor a telepítőfájlok átmásolása után a "Frissítések" pont került sorra. Nem tudom, hogy ha lett volna a gépen netes kapcsolat, akkor is kisiklott volna-e itt a telepítés, ugyanakkor nem világos, hogy oprendszer nélkül hogyan adhatnám meg a netes kapcsolat adatait.

2016. aug. 2. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!