Egyik haverom most hívott, hogy leöntötte a laptopját. Kristálycukorral :DDD. Lesz valami baja a gépnek?
Figyelt kérdés
rákerestem guglin, hogy mi a teendő ilyenkor, de nem találtam semmit.. sztem ő az első a világegyetem történetében, aki leöntötte cukorral a laptopját! Segítsünk neki!! :DD2016. júl. 30. 12:43
1/4 anonim válasza:
Öntsön rá vizet az majd beleszívja magába..
2/4 anonim válasza:
Hát különösebb baja kétlem, hogy lesz, max ropog amikor lenyomja a billentyűzetet az összes borgarat meg mindent vonz, meg ilyenek.
Esetleg kifújni lehetne, semmiképpen se az #1 válaszát, hogy vizet öntsetek rá :D
3/4 |Orfeusz| válasza:
Lerázás, porszívó / kompresszor. Mást nagyon nem lehet tenni.
Ha nem szigetes a billentyűzet, akkor kiszedheti a billentyűket (a spacebart, entert, shiftet, egyéb hosszú gombokat ne, azokat nehéz visszatenni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :))
2016. júl. 31. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!